Moxabehandeling – bereidt je immuunsysteem voor op de wintermaanden

De wintermaanden naderen……..

en daarmee de komst van koud, nat en guur weer. Geen prettige periode voor mensen die gewrichtsklachten hebben, of last hebben van het sombere weer, te laag in hun energie zitten (te moe zijn).

Wij bieden al  4 jaar tijdens de zomermaanden  “San Fu” behandelingen aan onze patiënten, (zie oudere nieuwsbrieven) om de winterperiode beter door te komen.

Maar wat als u de “San Fu” behandelingen niet heeft gehad? Of als uw conditie door omstandigheden, nu al wat zwakker is geworden? Dan bestaat er nog een preventieve methode. De “Ming Men” Poort methode.  Een behandeling waarbij u diepe, aangename warmte op uw rug geplaatst krijgt door middel van een Moxa-box. De behandeling duurt 1,5 uur. Eén behandeling volstaat. 

Op uw rug bevinden zich meridiaan punten die de nier-energie (lees:  uw vitale energie/bot-energie) kunnen versterken. De poort van “Ming Men” is zo’n sterk energetisch punt. De verwarmende Moxa  op deze plaats geeft verbetering van uw weerstand & nier energie. Immers warmte bestrijd  klachten veroorzaakt door koude en vocht. Als deze therapie op het moment van de juiste astrologische timing gebeurd;  in de novembermaand waarin de poort van de “Ming Men” open gaat, dan komt de warmte dieper het lichaam in en zal uw klachten doen afnemen. De beste tijd van behandelen is in week 46 en 47.  Bent u geïnteresseerd in deze behandeling? Belt u dan voor een afspraak. Kosten voor deze behandeling is euro 65,-.

En helaas: een minder prettige mededeling:

Wij hebben onze tarieven jarenlang gelijk gehouden, maar nu alles duurder wordt zijn ook wij helaas genoodzaakt de tarieven per 1 december 2021 aan te passen. U vindt de nieuwe tarieven op de praktijk-informatie pagina van deze website. Hopende op uw begrip, hartelijke groeten Riny Gilissen en Ellen Olie

Leave a Comment