Meer nieuws over de praktijk en de behandelingen van Covid-19 (Corona) patienten

Of wij de praktijk mogen open houden is nog onduidelijk op het moment. Wij werken soms dicht op de patiënten en kunnen de 1,5 meter afstand niet aanhouden. Als er goed beschermings-materiaal te krijgen zou zijn (mondkapjes, handschoenen, beschermende kleding, desinfectiemateriaal etc)  is het wellicht nog te realiseren, maar helaas zijn die niet of extreem lastig te verkrijgen.

Wat wij in ieder geval kunnen blijven doen is u telefonisch of per Skype/Facetime te woord staan en van informatie voorzien, uw emails en app’s beantwoorden, Chinese kruiden voor u bereiden, specifieke Qi gong oefeningen geven, specifieke voedingsadviezen met u doornemen en nog veel meer.

Wij zijn vanaf nu 7 dagen per week te bereiken. Wij kunnen een deel van de diagnose via uw Tong (foto) stellen. U hoeft daarom niet naar de praktijk te komen. En de kruiden kunt u laten ophalen door een niet-ziek persoon.

De behandelingen tegen het Corona virus- (Covid-19) kunnen zich intensiveren. De kruiden zijn gearriveerd, en inmiddels horen wij positieve reacties van patiënten. Wij werken aanvullend op de reguliere zorg, dus blijft u altijd uw huisarts informeren!

Om u een idee te geven met welke kruiden en met welke methode wij werken, lees dit artikel over onze kruiden-decocten. Inmiddels hebben wij ook kruiden op voorraad voor het beginstadium van Corona. Dit zijn granulaten; poeders die u in water kunt oplossen en opdrinken. Mocht hierin schaarste ontstaan kunnen wij deze altijd bij bestellen via onze apotheek.

Bij vragen: neem u gerust contact met ons op: 043-4519090 of 06-15653270

acupunctuur.ellenolie@planet.nl, Skype: Ellen Olie (Myrtilles3) en op Facetime

Facebook pagina: Ellen Olie Maastricht

Veel sterkte in deze moeilijke, vreemde tijden.

Warme groeten

Riny Gilissen en Ellen Olie.